Доброго ранку. У Південній Кореї створили морозиво від похмілля

9 січня 2017, 10:35
Корейці випустили перше у світі морозиво, здатне боротися з симптомами важкого похмілля

Це подоба фруктового льоду зі смаком грейпфрута, під назвою Gyeondyo-bar, містить інгредієнти, які здавна відомі своїми властивостями нейтралізувати шкідливі наслідки вживання алкоголю, пише ABC.

Відео дня

До складу цих солодощів входить сік говінії, також відомої як цукеркове дерево. Сік цукеркового дерева здавна використовується в корейській медицині для усунення неприємних симптомів, пов'язаних з вживанням великої кількості спиртного.

У 2012 році дослідники з'ясували, що введення діючої речовини, що міститься в рослинній екстракті цукеркового дерева - ампелопсину, запобігало сп'янінню у щурів. Морозиво Gyeondyo-bar містить 0,7% екстракту говінні.

Раніше НВ повідомляло, що в Британії навчилися робити морозиво, яке не тане.

Показати ще новини
Радіо НВ
X