Космічна витримка віскі на МКС показала тривіальні земні результати

7 вересня 2015, 16:36
Космічна витримка шотландського віскі відправленого на МКС в 2011 році показала тривіальні результати, повідомляє Slon.ru

"Коли я понюхав і спробував космічний зразок, то зрозумів, що в ньому більше димних ароматів, яких я не відзначав у віскі тут, на Землі, раніше", – сказав Білл Ламсден, голова відділу дистиляції однієї з шотландських компаній.

Відео дня

За його словами, експеримент показав, що шотландський віскі, може отримати у космосі більш складні характеристики, ніж думав раніше виробник. Крім того, він додав, що дослідження може мати для індустрії віскі важливі наслідки.

Раніше повідомлялося, що на Міжнародну космічну станцію в якості експерименту доставили партію японського віскі Suntory.

У свою чергу, члени члени екіпажу Міжнародної космічної станції не обмежуються експериментами з міцними напоями - так, вони вперше спробували їжу, вирощену в космосі.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X