Мрія п'яних. Нова функція Facebook дозволить видаляти повідомлення після відправки

7 листопада 2018, 16:44
Вы также можете прочесть этот материал на русском языке

Facebook Messenger скоро дозволить вам видалити надіслані повідомлення протягом 10 хвилин після того, як ви їх відправили.

Як зазначено в примітках до випуску версії 191.0 клієнта iOS Messenger, функція з'явиться "скоро", пише The Verge.

У порівнянні з годиною, який Facebook дає на те, щоб видалити помилкове повідомлення в месенджері WhatsApp, 10 хвилин - не надто багато. Але це набагато краще, ніж зберігати ваші помилки вічно.

Відео дня

Чутки про "несанкціоновану" функціональність Messenger з'явилися з квітня, після того, як Facebook визнав, що компанія спокійно видаляла повідомлення, відправлені її генеральним директором Марком Цукербергом.

Зараз в Messenger є функція "Видалити", однак вона видаляє повідомлення, мультимедіа та листування лише у одного користувача, у другого учасника листування ці дані зберігаються.

Раніше НВ повідомляло, що під час недавньої кібератаки хакери отримали доступ до персональних даних 29 мільйонів користувачів. Спочатку в Facebook повідомили, що через проломи в системі безпеки 50 мільйонів акаунтів виявилися вразливими, проте в соцмережі не знали, чи був факт несанкціонованого використання даних.

Відзначається, що Facebook планує повідомити користувачів, чиї облікові записи були зламані. У Facebook додали, що інші додатки Facebook, такі як WhatsApp і Instagram, не постраждали.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Техно
Розсилка про те як технології змінють світ
Щопонеділка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X