Facebook ввів для всіх користувачів функцію видалення відправлених повідомлень

6 лютого 2019, 03:26

Компанія Facebook зробила доступною для всіх користувачів Messanger можливість видаляти надіслані повідомлення.

Щоб видалити повідомлення, необхідно двічі торкнутися його на екрані та у спливаючому меню вибрати один із варіантів, передає Mashable .

Існує можливість видалити повідомлення для всіх учасників листування або приховати його тільки від себе самого.

Відео дня

Видалити повідомлення можна протягом 10 хвилин.

Раніше функція була доступна для жителів Польщі, Колумбії, Болівії та Литви.


poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Техно
Розсилка про те як технології змінють світ
Щопонеділка

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X